içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Fenerbahçeliler Derneği’nden Çökertme İlkokuluna lojman desteği

Bodrum ve Milas yangınlarında mağdur olan çökertme Köyü’ndeki ilköğretim okuluna Bodrum Fenerbahçeliler Derneği tarafından lojman desteğinde bulunuldu.

Fenerbahçeliler Derneği’nden Çökertme İlkokuluna lojman desteği
Haberi Sesli Dinle

 

Muğla’nın Milas ilçesinde geçtiğimiz 29 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 9 gün süren orman yangınlarından en çok etkilenen köylerin başında gelen çökertme Köyü İlkokulu’na Bodrum Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılan öğretmen lojmanı törenle teslim edildi.

Muğla’nın Milas ilçesinde 29 temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 9 köyün arazilerini ve elvereni yakan orman yangında büyük zarar gören Çökertme Köyü’ndeki ilkokula Bodrum Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılan öğretmen lojmanı törenle teslim edildi.

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu törene Çökertme Köyü Muhtarı  Ertan Konar ve Çökertme İlkokulu Müdürü Mehmet Yaşar katıldı.
Dernek Başkanı turizmci Mert Sayın yaptığı açıklamada “Öğretmenlerimiz evlatlarımız bizim geleceğimiz. Sadece lojman değil onların eğitimi içinde ne gerekiyorsa her konuda destek vermeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.
 

 

 

Tarih: 26-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum