içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Dövmeli dolandırıcı alarmı…Görürseniz hemen polise haber verin

Güney Kıbrıs’ta hırsızlık ve dolandırıcılıktan aranan ve yüzünün tamamında dövme olan Litvanyalı Deicis Vaitkevicius’un yakalanması için arandığı belirtildi. Vaitkevicius’un hakkında tutuklama kararı çıkarıldığı belirtilerek fotoğrafları Güney Kıbrıs ve Yunanistan medyasına dağıtıldı

Dövmeli dolandırıcı alarmı…Görürseniz hemen polise haber verin
Haberi Sesli Dinle

Güney Kıbrıs’ın Lefkoşa ilinde dolandırıcılık ve hırsızlığa karıştıktan sonra ortadan kaybolan 40 yaşında ki Litvanyalı Deicis Vaitkevicius’un bulunması için Güney Kıbrıs ve Yunanistan polisi alarma geçti. Durumun interpolede bildirildiği yüzünün tamamında dövmeler olan Deicis Vaitkevicius’un komşu ülkelerle birlikte  KKTC ve Türkiye’ye de geçmiş olabileceği belirtildi.

Polis Deicis Vaitkevicius’un yakalanması için yaptığı duyuru ve yayınladığı ilanda"Lefkoşa ilinde 13-2-2024 tarihinde işlenen hırsızlık ve dolandırıcılıktan aranan 40 yaşındaki  ve hırsızlık suçları ile ilgili soruşturma kapsamında aranan kişinin 14/07/1983 doğumlu, Litvanya'dan Deivis Vaitkevicius olduğu belirlenmiş ve aranmaktadır. Hakkında adli tutuklama emri çıkarılmıştır. Yüzünün tamamında dövmeler vardır, görüldüğünde tanınmaması mümkün değildir. Bulunmasına yardımcı olabilecek herhangi bir şey bilenlerin lütfen 22-802222 numaralı telefondan Lefkoşa TAE (Ceza Soruşturma Dairesi) ile veya en yakın Polis Karakolu veya 1460 numaralı telefondan Vatandaş Hattı ile iletişime geçmesini rica ederiz." Denildi.

 

,

Tarih: 18-02-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum