içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Digital oyun üretemeyen üniversite öğrencisi ”Olmadı, başaramadım” diyerek intihar etti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Muhammet Ali Sarıtepe, son üç aydır üzerinde çalıştığı bir bilgisayar oyununu üretmekte başaralı olamayınca “Başaramadım” notu bırakarak intihar etti.

Digital oyun üretemeyen üniversite öğrencisi ”Olmadı, başaramadım”  diyerek intihar etti
Haberi Sesli Dinle

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Muhammet Ali Sarıtepe Menteşe ilçesinde arkadaşları ile birlikte kaldığı evinin balkonuna kendisini ipla asmış vaziyette bulundu.

 

ARKADAŞLARI BALKONDA ASILI BULDU

 

Sabah saatlerinde uyanan ve evde Sıratepe’yi arayan arkadaşları, arkadaşlarını balkonda asılı vaziyette görünce şok oldu. Asılı olduğu yerden arkadaşlarını indirerek polise ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım isteyen arkadaşları büyşük şok yaşarken, Sarıtepe’nin yanında “Ölümümden kimse sorumlu değil, olmadı, başaramadım, kimse üzülmesin” yazılı bir not bıraktığı belirtildi.

 

 

BİLGİSAYAR OYUNU ÜZERİNDE BAŞARILI OLAMAYINCA BUNALIMA GİRDİ

 

Eve gelen sağlık ekipleri Sarıtepe’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Sarıtepe’nin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken soruşturmayı başlatan polis ekipleri Sarıtepe’nin aynı evde birlikte kaldığı üç arkadaşının bilgisine başvurdu. Genç üniversite öğrencisinin yaklaşık üç aydır bir bilgisayar oyunu üretmek için üzerinde çalıştığı, bazen saatlerce bilgisayar başında kalarak psikolojik sorunlar yaşamaya başladığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı Sarıtepe’nin cenazesinin memleketi Ankara’ya gönderileceği belirtildi.

Tarih: 10-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum