içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP ilçe binasına 128 milyar dolar nerede pankartı asıldı

Bodrum CHP İlçe binasına bugün öğle saatlerinde asılan ve üzerinde 128 Milyar Dolar Nerede yazılı pankart ilgi çekti. İlçe Başkanı Halil Karahan “Biz vatandaş olarak bu kadar büyük rakamda bir paranın ortadan kaybolmasını anlamaya çalışor vatandaş olarak bu parının nerede olduğunu soruyoruz, cevap bekliyoruz” diye konuştu.

CHP ilçe binasına 128 milyar dolar nerede pankartı asıldı
Haberi Sesli Dinle

CHP Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde bilboard ve afişlerle başlattığı 128 milyar Dolar nerede tepkisine Bodrum CHP İlçe Teşkilatı’da katıldı. Bodrum CHP İlçe Merkezi ile 7 mahalle ilçe örgütünde bugün 128 Milyar Dolar Nerede yazılı pankartlar asıldı. Saat 13.00’de asılan pankartlara şu ana kadar polis veya jandarma tarafından herhangi bir müdahalenin olmadığı belirtildi.

İlçe Başkanı Halil Karahan “biz kimseye hakaret etmiyoruz, sadece Merkez Banka’sında bulunan 128 milyar doların nereye gittiğini alındıysa kimlerin alındığı bir vatandaş olarak sorup cevap bekliyoruz, çünkü bu rakam çok büyük bir rakam, ülkenin eğitim, sağlık ve işsizlik ile ilgili yatırımlarında rahatlıkla kullanılabilecek bir rakam, biz sadece bu paraya ne olduğunu soruyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Tarih: 14-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum