içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum Rally’si Myndos Kapısı’ndan başladı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 2021 Demir Berberoğlu Sezonu ve Şevki Gökerman Ralli Kupası'nın ilk yarışı olan "Rally Bodrum" turnuvası bugün akşam saatlerinde Myndos Kapısı’ndan verilen start ile başladı. Yarışmalarda 81 otomobilde 162 yarışmacının katıldığı belirtildi.

Bodrum Rally’si Myndos Kapısı’ndan başladı
Haberi Sesli Dinle

Bodrum Belediyesi, Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından, BOTAV liderliğinde düzenlener Rally’de seramonik start verildi. Seramonik startta Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız da yarış aracının koltuğuna oturdu. Yarışlara Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras  co-pilot olarak katıldı. 6 etaptan oluşan turnuva 11 Nisan Pazar günü Bodrum’un Kızılağaç, Çamlık, Etrim ve Yalıçiftlik köylerindeki yollarda yapılacak.

TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı “Bu yıl  Şevki Gökerman  ağabeyimizin adıyla andığımız Şevki Gökerman Ralli Kupası’na başladığımız için çok mutluyuz. Bu pandemi sonrasında yaptığımız ilk organizasyon. Dolayısıyla sezonun bu kadar yüksek bir rakamla çıkması bizim için çok değerli. Aynı zamanda Bodrum Tanıtma Vakfı’nın da bize verdiği destekler neticesinde bu kadar büyük bir sayı yakaladık. Umarım sezonun genelini bu sayılarla pandemi kurallarına riayet ederek kazasız belasız tamamlama umudundayız. Tüm yarışmacılarımıza, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Yarışın ilk etabı yarın sabah Torba Zeytinlikahve Mevkii’nden başlayacak 15km. sonra  Çamlık köyünde sona erecek.

 

 

 

Tarih: 10-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum