içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum esnafına kullandığı enerjide kolaylık ve indirim

Bodrum Ticaret Odası ve Sepaş Enerji’nin imzaladığı protokol ile oda üyeleri tüketim profillerine göre yüzde 15’e varan indirim ve 12 ay sabit birim fiyattan faydalanabilecek.

Bodrum esnafına kullandığı enerjide kolaylık ve indirim
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde esnaf ve işletmecilere enerji kullanımında kolaylık sağlamak amacıyla  Bodrum Ticaret Odası ile Sepaş Enerji A.Ş. arasında protokol imzalandı.  BODTO (Bodrum Ticaret Odası) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile Sepaş Üretim A.Ş. Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Barış Mekik arasında imzalanan protokol ile  oda üyelerinin tüketim profillerine göre yüzde 15’e varan indirim ve 12 ay sabit birim fiyattan faydalanabilecekleri belirtildi.

 

İŞLETMECİLERİN ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Barış Mekik yaptığı açıklamada “ Pandemi döneminde üreticilere ve işletmecilere elektrikte indirimle destek sunduklarını dile getiren Mekik şunları kaydetti “Türkiye’nin farklı noktalarından çok sayıda esnaf ve sanayiciye avantaj sağlayabildiğimiz yeni bir iş birliğine daha başlamak mutluluk verici. İşletmecilerin beklentilerine göre hazırladığımız tekliflerimizle bu süreçte onların en yakınındaki çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Tarih: 07-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum