içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum’daki ünlü otel: Fiyatımız 1500 Euro, sezonda doluluk oranımız yüzde 90

Astaş Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı, Mandarin Oriental Bodrum’da temmuz ağustos rezervasyonlarının yüzde 90 doluluğa ulaştığını söyledi.

Bodrum’daki ünlü otel: Fiyatımız 1500 Euro, sezonda doluluk oranımız yüzde 90
Haberi Sesli Dinle

Pandemi nedeniyle sezonun 1 Haziran’da açılacağı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından ilan edilen Türkiye’de, otellerin büyük bölümü kapalıyken, lüks segmentte faaliyet gösteren Gölköy Mahallesi'ndeki Mandarin Oriental Bodrum’dan farklı bir açıklama geldi.

 

Misafir profiline Ruslar da eklendi

 

Dünya gazetesine açıklama yapan Astaş Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı, Mandarin Oriental Bodrum’da, şimdiden Temmuz-Ağustos rezervasyonları yüzde 90 doluluğa ulaştığını belirtti. Pandemi öncesinde ağırlıklı olarak İngilizlere hizmet veren otelin misafir profiline Rusların da eklendiği kaydedildi.

 

Temmuz-ağustos doluluğumuz yüzde 90

 

Mandarin Oriental Bodrum’da üst segmentte bir hizmet verdiklerini belirten Aşcı, ‘’Otelimizde Temmuz ve Ağustos ayında süit, rezidans ve villalarda doluluk oranı yüzde 90’a ulaştı. Bu durum, açıkçası bizim için gurur kaynağı. Türkiye’ye ilk defa gelen üst düzey turistleri her yıl olduğu gibi bu sene de en iyi şekilde ağırlayacağız. Geçen sene Rusya’dan özel jetleriyle gelen misafirlerimiz vardı. Bu sene de aynı görüntü var. Geçen sene eylül ayında bile yüzde 94 dolulukla kapattık. Hatta kasım ortasına kadar otelimiz ciddi doluluk yaşadı.’’ diye konuştu.

 

Standart oda fiyatı 1500 euro

 

Kısıtlamalara rağmen mayıs ayında yüzde 70 doluluğa ulaştıklarını ve doluluğun haziranda da artarak devam edeceğini söyleyen Tuncay Aşcı, ‘’Geçen sene yüzde 95 doluluğa ulaştığımız otelimizde, rezidanslar, süitler, villalar ve normal odalar var. Biz kapasiteyi 137 anahtar olarak değerlendiriyoruz ancak burada yaşam alanlarımız çok geniş metrekareli. Standart oda fiyatı gecelik 1.500 Euro. Suitlerin geceliği 3 ila 5 bin Euro, villalar ise 15 ila 20 bin Euro arasında.’’ açıklamasını yaptı.

Tarih: 11-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum