içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum’da kış aylarında müzik ziyafeti yaşanacak

Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından düzenlenecek olan “Kışta Baharda” konserleri, 23 Kasım’da Devlet Sanatçısı Piyanist Gülsin Onay konseriyle başlayacak, 1 Nisan’da Avusturyalı genç piyanist Kiron Atom Tellian ile son bulacak.

Bodrum’da kış aylarında müzik ziyafeti yaşanacak
Haberi Sesli Dinle

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali’ni de düzenleyen Bodrum Klasik Müzik Derneği, müzikseverlere artık kış aylarında da müzik şöleni yaşatmaya hazırlanıyor. Kasım ayı sonunda başlayacak konserler, Bodrum’un kış aylarını da müziklendirecek. “Kışta Baharda” konserleri, her ay uluslararası alanda bilinen ustaların yanı sıra “geleceğin ustaları” genç müzisyenleri de ağırlayacak. Yurtdışından ve yurtiçinden katılımı sağlanacak geleceğin müzik dehaları, yine yurtdışından ve yurtiçinden davet edilecek ustalarla aynı sahneyi paylaşarak kış aylarında müzikseverlerin içini ısıtacak anlar yaşatacak. Toplam 7 konser düzenlenecek.

4 ay sürecek Kışta Baharda Konserlerine, Piyanist Gülsin Onay, Kemancı Emre Engin, Piyanist Erdem Mısırlıoğlu, İtalyan piyanist Danilo Mascetti, Kemancı Özcan Ulucan, Piyanist Birsen Ulucan, Alman piyanist Jonas Stark, Kemancı Cihat Aşkın, Piyanist Eren Levendoğlu, Avusturyalı piyanist Kiron Atom Tellian gibi sanatçılar katılacak.

 

 

Kışta Baharda Konserleri Program:

23 Kasım, Salı  - Gülsin Onay - Piyano (Türkiye) 

10 Aralık, Cuma - Danilo Mascetti - Piyano (İtalia) 

7 Ocak, Cuma - Emre Engin - Keman / Erdem Mısırlıoğlu - Piyano (Türkiye)

28 Ocak, Cuma - Özcan Ulucan - Keman / Birsen Ulucan - Piyano (Türkiye)

25 Şubat, Cuma - Jonas Stark - Piyano  (Almanya)

4 Mart, Cuma - Cihat Aşkın - Keman / Eren Levendoğlu - Piyano (Türkiye)

1 Nisan, Cuma - Kiron Atom Tellian / Piyano (Avusturya)

Tarih: 17-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum