içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum'da kapanmanın 13. Gününde denetimler devam ediyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tam kapanma tedbirleri kapsamında kolluk kuvvetleri denetimlere sıkı şekilde devam ediyor. Denetimlerde kısıtlamalara uymayanlara ve izin belgesi olmadan dışarıya çıkanlara ceza kesilmeye devam ediliyor.

Bodrum'da kapanmanın 13. Gününde denetimler devam ediyor
Haberi Sesli Dinle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün düzenlenen kısıtlama uygulamalarında polis ve bekçiler cadde ve kavşaklarda yoğun uygulama yaptı. Görevli olmadıkları halde dışarıya çıkan vatandaşlara ise para cezası verildi.

 

DENİZE GİRMEYE GİDENLERE İZİN VERİLMEDİ

 

Öğle saatlerinde sahile denize girmeye giden bazı vatandaşlara bekçi ve polisler izin vermedi. Uyarılar üzerine deniz keyfi yapamadan vatandaşlar geri dönerken, Bitez Mahallesi plajında yüzerken polise yakalanan 5 kişiye para cezası verildi.

 

DENETİMLER SADECE YOLLARDA DEĞİL EVLERDE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Muğla'nın Menteşe ilçesinde kumar oynayan ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal eden 16 kişiye 76 bin 880 lira cezai işlem uygulandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şeyh Mahallesi'nde bir evde kumar oynandığı ihbarı üzerine adrese operasyon düzenledi. Adrese giden ekipler, 16 kişinin kumar oynadığını tespit etti.

 

Evde bulunan vatandaşlara kumar oynamak ve Kovid-19 tedbirlerini ihlalden 76 bin 880 lira ceza kesildi. Ev sahibi hakkında ise "kumar oynanması için imkan ve yer sağlamak" suçundan adli işlem başlatıldı.

 

 

 

 

Tarih: 12-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum