içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bodrum’da ilk kez deniz üzerinde düzenlenecek festival ilçeye renk getirecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl ilk kez deniz üzerinde düzenlenecek olan Bodrum Yacht Fest 2021 3 farklı konsept ile deniz tutkunlarını bir araya getirecek.

 Bodrum’da ilk kez deniz üzerinde düzenlenecek festival ilçeye renk getirecek
Haberi Sesli Dinle

200’den fazla teknenin tanıtımının yapılacağı festivalin normalleşme süreci içerisinde denizciliğe moral katkısında bulunacağını ve yeni ürünlerin tanıtılacağını belirten proje direktörü Murat Arslan “Önceliğimiz, yeni normalde sağlıkları için arayışlarının sınırlarını genişleten deniz tutkunlarına, hayalini kurdukları huzurlu günlerine en iyi karşılığı verebilecek alternatifleri en sağlıklı ortamda sunabilmek” dedi.

 

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Milta Marina A.Ş.  tarafından düzenlenecek ve Türkiye’nin deniz üstünde düzenlenen ilk butik deniz günleri olma özelliğini kapsayan  "Bodrum Yacht Fest” 17-20  Haziran tarihinde düzenlenecek etkinliklerle  başlayacak.

 

Bodrum Limanı içerisinde 10 hafta boyunca her Perşembe-Pazar günleri arasında gerçekleştirilecek olan “Bodrum Exclusive Yacht Days” ile her hafta farklı bir markaya ev sahipliği yapacak festivalde denizcilik vey at sektörünün önde gelen markaları denizcilik dünyasına tanıtılacak.

 

SON MODEL BOTLARIN TANITIMI YAPILACAK

 

Festivalde ayrıca  son yıllarda dünyada trend haline gelen RIB Boat ve büyük boylardaki dıştan takma şişme fiber botların, deniz severlerin denizdeki yaşam kalitesine motor yat konforu sağlayan modelleri ise  07 – 11 Temmuz 2021 tarihleri arasında, “Bodrum Rib Boat Fest”, meraklılarıyla buluşturacak.

Festival etkinlikleri kapsamında ise 04 – 08 Ağustos 2021 tarihlerinde yelkenli ve katamaran tekneler sergilenecek teknelerdeki son teknolojiler tanıtılacak. Etkinlik kapsamında 200’den fazla teknenin sergilemesi yapılacak.

 

 

DENİZ ÜZERİNDE DÜZENLENECEK FESTİVALİN BÜYÜK İLGİ ÇEKECEĞİNE İNANIYORUZ

 

“Bodrum Yacht Fest” düzenleyicisi Artı Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Turan Gültürk, Milta Bodrum Marina Genel Müdürü Seher Çalı ve “Bodrum Yacht Fest” Proje Direktörü Murat Arslan, festival ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Seher Çalı yaptığı açıklamada "Tunç çağından bu yana deniz rotalarının önemli uğrak noktası, sünger avcılığından batıklara, balıkçılıktan masmavi koylarına, yelkencileri cezbeden rüzgarlarından kültürel varlıklarına kadar birçok kesimin tutkusu olan Bodrum, deniz tutkunlarını bölgenin en prestijli marinasında buluşturacak deniz üstünde bir festivale kavuşuyor." Diye konuştu.

 

NORMALLEŞME SÜRECİNE KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK

 

Proje Direktörü Murat Arslan ise yaz boyunca sürecek, sürprizler ile yüklü etkinlikleri, dünya genelinde yaşanan salgın nedeniyle, hayatımızı "yeni normal" olarak adlandırdığımız izole yaşam biçimimiz ve değişen mesafeli sosyal yaşam anlayışından yola çıkarak hazırladıklarının altını çizerek, bu yıl bir ilki düzenlenecek olan etkinlikte pandemi kurallarına tam uyum için tüm hazırlıkları yaptıklarını belirterek "Önceliğimiz, yeni normalde sağlıkları için arayışlarının sınırlarını genişleten deniz tutkunlarına, hayalini kurdukları huzurlu günlerine en iyi karşılığı verebilecek alternatifleri en sağlıklı ortamda sunabilmek. Huzurlu  günlerin özlemini çeken tüm deniz tutkunları, çok beğeneceklerine inandığımız birbirinden değerli ürünlere ilişkin tüm ayrıntıları öğrenecekleri etkinliklerimize güvenle katılabilecekler." Ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Tarih: 10-05-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum