içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Bisiklet yolları yenileniyor

Milas Belediyesi, ilçe genelindeki bisiklet yollarının bakıma aldı. Çalışmayla bisiklet yollarının modern bir havaya kavuşturulması amaçlanırken, yollara araç park edilmesinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Bisiklet yolları yenileniyor
Haberi Sesli Dinle

Milas Belediyesi, ilçedeki bisiklet yollarında bakım, onarım çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında bisiklet yollarının bisikletçilerin kullanımına uygun hale getirilmesi için çalışılırken, toplamda 3 kilometrelik bisiklet yolu alanında çalışmalar sürüyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağını fırsat bilen ekipler, hafta içi oluşabilecek trafik akışını engellememek adına çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Zafer Caddesi, Müştakbey Caddesi, Menteşe Caddesi ve Gümüşkesen Caddesi’nde bisiklet yoluna araç park edilmemesi adına beton bariyer koyma işlemleri devam ediyor.

 

“Halkımız İçin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

 

Çalışmaları yerinde inceleyen ve sosyal medya hesabından açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Halkın belediyeleri olarak halk için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem araç park edilmesinin önüne geçmek hem de yollarımızı daha modern bir hale kavuşturmak adına bisiklet yollarımızı yenileme çalışmalarına başladık. Yapılan ve yapılacak çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldık.” dedi.

 

“Vatandaşlar Memnun”

 

Belediyenin bisiklet yolu çalışmaları, “Bisiklet yollarını işgal etmeyin” diyen ilçedeki bisiklet tutkunları tarafından beğeniyle karşılandı. Özellikle bisiklet yoluna araç park edilmesinden ötürü son derece rahatsız olan vatandaşlar, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bu sorunun ortadan kalkacağına inandıklarını aktardı.

Tarih: 19-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum