içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Atatürk için koştular, kupaları kazandılar

Muğla’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında yol koşusu düzenlendi. Yarışmada ilk üç dereceye girenlere düzenlenen tören ile kupa ve para ödülü verildi. Yarışmalara Bodrum’dan katılan Fatma Anter 1. (İZMAK) ve Süleyman Utçu 3. Olarak kupa kazandı.

Atatürk için koştular, kupaları kazandılar
Haberi Sesli Dinle

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen Atatürk’e Saygı ve Gençlik 28. Yol Koşusu bugün düzenlendi.

 

RUGBY TAKIMIDA YARIŞA KATILDI

 

Yeniköy Mahallesi Meydanı’ndan başlayan yarışmada kadınlar ve master sporcular 4 bin metre, büyük erkekler ise 7000 yarışmasında mücadele etti. Yarışmalara ayrıca Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Pamukkale Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve Adnan Menderes Üniversitesi öğretmen ve farklı spor branşlarındaki öğrencilerde katıldı. Yarışmalara tam takım haline katılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rugby Takımı öğrencileri büyük ilgi gördü.

 

(Süleyman Utçu ve Fatma Anter)

 

HEM PARA HEM KUPA ÖDÜLÜ KAZANDILAR

 

442 sporcunun katıldığı yarışmalar üniversitenin Beden Eğitimi Bölümü Atletizm Sahası’nda sona erdi.

Yarışmalardan sonra genel klasmanda ilk üçe giren kadın ve erkek sporculara 1500 TL., 1000TL.ve 750 TL. para ödülü ile kupa verildi. Diğer kategorilerdeki ilk üç sporcular ise kupa ile ödüllendirildi. Ödülleri Muğla Valisi Orhan Tavlı ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Hüseyin Çiçek verdi.

Yarışmalarda Rahime Tekin, Mevlüt Kalyoncu, Yılmaz Karabulut, Fatma Anter, Gönül babayiğit 1. Oldu.

 

 

 

Tarih: 10-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum