içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ata’dan Ana’ya koştular, Bodrum'a 6 kupa kazandırdılar

10 kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında bugün İzmir’de düzenlenen Ata’dan Ana’ya yol koşusuna katılan 6 Bodrumlu atlet 6 kupa kazandı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Türk atletizminin efsane ismi Semra Aksu Bodrumlu atletleri kutladı.

Ata’dan Ana’ya koştular, Bodrum'a 6 kupa kazandırdılar
Haberi Sesli Dinle

İzmir’de bugün Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Ata’dan Ana’ya Yol Koşusu Karşıyaka Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünden başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Cemil Tugay’ın verdiği start ile başlayan 4 km. lik yarışmada Bodrum atlet ve Yalıkavak Halil İbrahim Adnan İper Anadolu Lisesi öğrencisi Mihraç Ayan (Gaziemir Belediyespor) büyük kadınlar genel klasmanda üçüncü olarak kupa kazandı.  16-19 Yaş grubunda yarışan  Halil İbrahim Adnan İper Anadolu Lisesi öğrencisi İlayda İnce 2., 50-54 yaş grubunda İZMAK sporcusu Fatma Anter 1., 60-64 yaş grubunda İZMAK sporcusu Yaşar Anter 1. , 65-69 yaş grubunda İZMAK sporcusu Nursel Çakmak 1. Ve 70 yaş üstü grubunda İZMAK sporcusu  Fehime Özkan 2. Liği elde etti.

 

(Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Bodrumlu sporcular)

 

Yarışmalardan sonra dereceye giren atletlere ödüllerini Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Türk atletizminin efsane isimlerinden Semra Aksu verdi. Aksu Bodrum atletleri tebrik ederek “Yaklaşık on yıldır Ulu Önder Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım için yapılan bu koşuya katılan bodrumlu atlet arkadaşlarımı hem katıldıkları için hemde başarıları için yürekten kutluyorum. Bu anlamlı günde bizlerle birlikte beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

(Semra Aksu ve Ödül alan sporcular)

 

Tarih: 07-11-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum