içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Arkadaşları Ayşe’ yi unutmadı, çantaları ile okul bahçesine “Ayşe” yazıp eylem yaptılar

Köpeği ile yürüyüş yaparken Yunanlı polisin polis aracı ile çarparak ölümüne neden olduğu Ayşe doğum gününde toprağa verildi, arkadaşları Ayşe’yi unutmadı, okulların bahçesine çantaları ile “Ayşe” yazdılar.Yunanlı polisin gözaltı süresi ise delillerin toplanması nedeniyle uzatıldı.

Arkadaşları Ayşe’ yi unutmadı, çantaları ile okul bahçesine “Ayşe” yazıp eylem yaptılar
Haberi Sesli Dinle

Batı Trakya’daki İskeçe iline bağlı Mizanlı Köyü’nde 6 Aralık 2023 günü köpeği ile yürüyüş yaparken Yunanlı polisin polis aracı ile çarparak ağır yaraladığı ve 12 Aralık günü kaldırıldığı Kavala Hastanesi’nde yaşamını yitiren 19 yaşındaki Ayşe Kadri geçtiğimiz Cuma günü doğum gününde toprağa verilmişti.

 

İSKEÇE OKULLARINDA ÖĞRENCİLER AYŞE İÇİN ÇANTALI EYLEM YAPTI

Ayşe toprağa verilirken Mizanlı Köyü ile İskeçe iline bağlı Türk çocukların eğitim gördüğü birçok okulda öğrenciler okulun bahçesine çantaları ile Ayşe yazarak kazaya karşı tepkilerini dile getirdiler.

 

YUNAN POLİSİ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olayın ardından “Köpeğe çarptım” diyerek aracını tamire götüren İskeçe polisinin araştırması sonrası gözaltına alınan 34 yaşındaki polis memuru suçunu itiraf etti. İskeçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında tutulan polisin taksirle insan öldürmek suçundan adliyeye sevk edilmesi için delillerin toplanmasının tamamlanmasının beklendiği belirtildi.

 

 

Tarih: 19-12-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum